Hersenwerk voor honden, workshop

Tijdens de workshop ‘hersenwerk voor honden’ krijg je uitleg over de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden tijdens het ‘hersenwerken’.

Je gaat vervolgens jouw hond kennis laten maken met deze materialen. Door jouw hond, tijdens deze kennismaking te observeren, krijg je inzicht in zijn voorkeuren voor materiaal en ga je zien hoe hij zoekt. Doet hij dit alleen met zijn neus of gebruikt hij ook zijn poten en bek hierbij?

Je krijgt verdere uitleg over zijn lichaamstaal tijdens het puzzelen. Wat laat hij zien en hoe kun jij als zijn ‘mens’ hem hierin verder begeleiden.
Je leert wat het belang is van een stappenplan bij iedere puzzel.

Met deze informatie ga je tijdens deze workshop, aan de slag om met de materialen, puzzels te maken die voor jouw hond geschikt zijn.

Na het volgen van deze workshop ga je naar huis met nieuwe inzichten, voldoende informatie en ideeën om thuis lekker aan de slag te kunnen gaan met jouw hond.

Meer informatie over hersenwerk voor honden hier

Dit is overigens ook heel leuk om dit met een bevriende hondeneigenaar te volgen, dag en tijd kan dan in overleg worden afgesproken.


Details
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 35,- per hond
Maximaal 3 combinaties

Inschrijven

Na inschrijving krijg je binnen 24 uur per mail bericht, check hiervoor ook even je spambox. Heb je geen bericht terug ontvangen dan kan er iets mis zijn gegaan, laat het mij dan even weten!

Geef je de voorkeur aan een privéles dan kan dat ook.
In de wintermaanden wordt deze privéles binnen gegeven. Deze kost 50,- (60 minuten).
Een vervolg (privé) sessie van 3 lessen van 45 minuten, kost 97,-